Data Management-praktikant til konsulenthus

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for datahåndtering og arbejde med kvantitative undersøgelser for nogle af Nordens største virksomheder, så søger Ennovas Data Management afdeling én praktikant.

  

JOBBET – EN VERDEN AF TAL

Du bliver tilknyttet vores afdeling Data Management. Afdelingen har det samlede ansvar for bearbejdning, analyse og rapportering af data på vores kundeprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med teamets 9 specialister og have opgaver, der afspejler deres opgaver.

 

Med reference til nærmeste leder kommer du til at indgå som en ligeværdig spiller i et dynamisk team, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver og på mange forskellige projekter, som vil udfordre dig maksimalt på din faglige kunnen.

Du vil være tilknyttet en fast buddy  i hele praktikperioden, som vil være din primære kontaktperson og sparringspartner.

 

Dit primære arbejdsområde er datahåndtering, hvilket omfatter at transformere komplekst data fra en form til en anden. Det vil blive din opgave at oprette data i vores systemer, have det store overblik, opsætte rapporter til vores kunder samt tilpasse og kvalitetssikre disse.

 

Da vi er en dynamisk virksomhed, vil løbende ad hoc opgaver også opstå. Vi er en nordisk virksomhed, så kommunikation og samarbejde med både danske og nordiske kolleger vil være en del af arbejdet.

 

PERSONEN – NYSGERRIG & LÆRENEM

Stillingen som praktikant stiller krav til dit personlige drive, din lyst til at lære nyt og din fleksibilitet. I din praktikperiode vil du opleve vores efterårs travlhed, hvorfor det er vigtigt, at du tillige trives med at arbejde med deadlines, samt mestrer at have flere bolde i luften på en gang. Derudover forventes det, at du er:

 

• Solidt funderet it-mæssigt. Du er rutineret i Excel og har gerne kendskab MS SQL, men ikke et krav.

• Desuden føler du dig hurtigt hjemme i nye systemer

• Kvalitetsbevidst i forhold til dine opgaver og leverancer

• Logisk tænkende, god analytisk forståelse og lærenem

 

Du er i gang med en kandidatuddannelse eller lignende, hvor et praktikophold er en naturlig måde at tilegne sig viden og erfaring omkring det analysehåndværk, som en god kvantitativ undersøgelse bygger på.

 

VI TILBYDER – PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING

Hos Ennova får du et spændende og udfordrende praktikophold, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får et godt kendskab til arbejdet i en konsulentvirksomhed, hvor kvalitet, professionalisme og værdiskabende rådgivning af den enkelte kunde er i højsædet. Som praktikant i Ennova får du et stort ansvar samtidigt med, at vi sørger for, at du får den rette støtte til at efterleve dette. Du bliver du en del af et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor vi har medarbejdertrivsel i fokus.

 

ARBEJDSPLADSEN – ENNOVA

Ennova sætter en lang række store nationale og internationale virksomheder i stand til at styrke medarbejdernes og kundernes oplevelse af virksomheden. Som et førende konsulenthus på området giver vi engagerende, enkel og faktabaseret rådgivning, som leder til reel forandring.

 

VARIGHED

Praktikopholdet løber som udgangspunkt fra 12.08.2019 - 20.12.2019.

 

STED

Friskohuset, Daugbjergvej 26, 8000 Aarhus C

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Manager Martin Kajberg Jensen på tlf. 87 31 03 99 mellem kl. 9 og 15.

 

ANSØGNINGSFRIST

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende gennemgår ansøgninger og kalder til samtale. Der vil blive lukket for ansøgninger, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 2. april 2019

Click me