UX-praktikant til konsulenthus

Brænder du for User Experience Design, og drømmer du om at blive en del af et anerkendt konsulenthus? Vores UX Team, der arbejder med at designe kunde- og medarbejderoplevelser for en lang række store nationale og internationale virksomheder, søger lige nu en praktikant.

 

JOBBET – USER EXPERIENCE DESIGNER

Som praktikant vil du blive tilknyttet vores UX Team, der arbejder under Business Development. I Business Development udvikler og designer vi mange forskellige Customer Experience Concepts og Employee Experience Concepts, der benyttes af nordiske såvel som globale virksomheder. UX Teamets opgave er at understøtte Business Development i konceptudvikling ved at designe koncepterne så brugervenlige som muligt, så vores kunder kan realisere deres ambitioner.

 

I tæt samarbejde med UX Teamet og Business Development Teamet kommer du til at spille en central rolle i design af vores online koncepter. Du vil hurtigt komme til at designe mockups og wireframes til nye online løsninger samt re-designe eksisterende løsninger. Omdrejningspunktet er altid brugeren, og Ennovas primære design driver er simple and concise – du kommer derfor til at gøre en dyd ud af at designe simple og koncise user flows og interfaces.

 

Udover at arbejde i Adobe Pakken, udarbejde prototyper og mockups, wireframes og sketches, vil du også komme til at indgå i Design Sprints, deltage i teammøder samt det generelle daglige arbejde.

 

PERSONEN – SAMARBEJDSORIENTERET

Arbejdsopgaverne stiller krav til dit personlige drive og din fleksibilitet. Da du tilknyttes flere forskellige koncepter, er det vigtigt, at du trives med korte deadlines, kan have flere bolde i luften på én gang og bevarer det kølige overblik. Derudover skal du kunne lide at arbejde i Adobe Pakken – herunder primært XD og Photoshop - da du primært kommer til at udarbejde praktisk design.

Det er vigtigt, at du kan omsætte idéer og tanker til lækre mockups. Det er også vigtigt, at du vægter helhedsoplevelsen højt og er i stand til at reducere komplekse interfaces til mere enkle visualiseringer.

 

Du er:

• Skarp til Adobe Pakken, især XD

• God til at skære overflødig information væk og skabe simple interfaces

• Udtænke simple user flows

• I stand til både at arbejde selvstændigt og indgå aktivt i samarbejde med andre

• Omsætte idéer til konkrete mockups

 

Du er i gang med en relevant uddannelse, hvor et praktikophold er en naturlig måde for dig at teste dine designkompetencer af samt tilegne dig viden og erfaring omkring User Experience Design i praksis.

 

VI TILBYDER – PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING

Hos Ennova får du et spændende og udfordrende praktikophold, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får et godt kendskab til arbejdet i en konsulentvirksomhed, hvor kvalitet, professionalisme og værdiskabende rådgivning af den enkelte kunde er i højsædet. Som praktikant i Ennova får du et stort ansvar samtidigt med, at vi sørger for, at du får den rette støtte til at efterleve dette. Du bliver du en del af et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor vi har medarbejdertrivsel i fokus.

 

ARBEJDSPLADSEN – ENNOVA

Ennova sætter en lang række store nationale og internationale virksomheder i stand til at styrke medarbejdernes og kundernes oplevelse af virksomheden. Som et førende konsulenthus på området giver vi engagerende, enkel og faktabaseret rådgivning, som leder til reel forandring.

 

VARIGHED

Vi forestiller os, at praktikopholdet begynder den 12. august 2019, men vi er fleksible. Minimum varighed er 10 uger. Venligst skriv i din ansøgning, hvilken praktikperiode, du ønsker.

 

STED

Friskohuset, Daugbjergvej 26, 8000 Aarhus C

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Claus Pertou Østergaard, Head of UX & Concept Manager, på tlf. +45 2073 6599 mellem kl. 8-17.

 

ANSØGNINGSFRIST

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende gennemgår ansøgninger og kalder til samtale. Der vil blive lukket for ansøgninger, når den rette kandidat er fundet.

 

Ansøgningsfrist: 1. maj 2019

Click me