IT supporter (deltid 15-20 timer/uge)

Har du erfaring med IT-support og sætter du en ære i, at hjælpe andre, når teknikken er en udfordring? Er svaret ja, er det måske netop dig, der skal være vores IT-supporter.

 

JOBBET - FAGLIGE UDFORDRINGER OG SELVSTÆNDIGT ANSVAR

Dit primære ansvarsområde er at sikre, at IT-supporten af vores interne brugere fungerer optimalt. Du bliver placeret i vores IT-afdeling, der udover dig også består af IT-udviklere. Du refererer til IT Operations Manageren og bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af 10 fagligt kompetente kolleger, der – ligesom dig – sætter pris på udfordringer og godt humør.

 

Opgaverne er mange og forskelligartede, men med hovedvægt på:

 

• IT-support af virksomhedens danske, svenske og norske medarbejdere

• Fordeling af sager til øvrige funktioner

• Sagshåndtering på sager med vores underleverandører

• Oprettelse af brugere i AD og diverse andre systemer, samt tildeling af rettigheder

• Sikre, at printere og arbejdsstationer er velfungerende

• Indkøb af diverse IT

 

Du arbejder meget selvstændigt, men i samarbejde med vores DevOps Team, når sager har med infrastruktur og egenudviklede systemer at gøre.

 

PERSONEN - SERVICEMINDED PROBLEMLØSER

Du har gennemført en relevant uddannelse indenfor IT-support og det er en klar fordel, at du har erhvervserfaring inden for IT-support. Du har indgående erfaring med support af Microsofts produkter, herunder Windows og Office 365. Derudover forventer vi, at du har en god forståelse for netværk, IT-sikkerhed og mailteknologier.

 

Som person er du kendetegnet ved at være:

 

• hjælpsom, udadvendt og imødekommende

• proaktiv, struktureret og evner at prioritere dine opgaver

• god til at samarbejde og med til at sikre et godt arbejdsmiljø

 

VI TILBYDER - FLEKSIBLE RAMMER OG FOKUS PÅ MEDARBEJDERTRIVSEL

Et lærerigt job, hvor ingen dage er ens. Du vil blive en del af et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor vi har medarbejdertrivsel i fokus. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen. Placeringen af arbejdstimer aftales ved ansættelse, men optimalt vil det være i tidsrummet fra 8:00-11/12:00 på hverdage.

 

ARBEJDSPLADSEN ENNOVA

Ennova sætter en lang række store nationale og internationale virksomheder i stand til at styrke medarbejdernes og kundernes oplevelse af virksomheden. Som et førende konsulenthus på området giver vi engagerende, enkel og faktabaseret rådgivning, som leder til reel forandring.

 

Sted

Friskohuset, Daugbjergvej 26, 8000 Aarhus C

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så søg jobbet hurtigst muligt ved at sende din ansøgning og CV herunder. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-Operations Manager Dennis Kjemtrup på tlf.: +45 86202120 i dagtimerne mellem 8:00-16:00

 

 

 

 

Ansøgningsfrist: 27. september 2019

Click me