Ledelseskonsulent

Der kan bidrage til Ennovas fortsatte udvikling

 

Har du lyst til at udvikle og skabe forandringer for nogle af de mest interessante danske, europæiske og globale organisationer? Så er du måske vores nye ledelseskonsulent.

 

Hos Ennova arbejder vi med at udvikle to af virksomhedens vigtigste stakeholders – medarbejderne og kunderne. Vi kombinerer datadrevne indsigter med relevante rådgivningsydelser. En del af dette arbejde består i at levere konsulentydelser, der gør ledere og organisationer i stand til at forbedre medarbejder- og kundeoplevelsen gennem faktabaseret, konkret og engagerende rådgivning. Vi har travlt, og vi udvider derfor med endnu en ledelseskonsulent, der kan bidrage til den fortsatte succes.

 

Du vil blive en del af vores Leadership and Team Development organisation.

 

JOBBET – RÅDGIVNING, UDVIKLING OG VÆKST

Din primære opgave er at levere rådgivning og løsninger, som hjælper vores kunder med at skabe forudsætninger for at udvikle sig positivt og skabe konkrete resultater. Med afsæt i faktabaserede indsigter (fx en engagementsmåling) vil dit job være at hjælpe ledere, medarbejdere og teams med at udvikle sig.  

 

Konkrete arbejdsopgaver:

 

• Coaching af ledere og medarbejdere

• Facilitering af processer med teams og ledergrupper

• Undervisning og træning af ledere i opfølgningsprocesser, facilitering og ledelse

• Udvikling af vores ydelser og rådgivning

• Deltagelse i møder med kunder med henblik på behovsafdækning og salg

• Sparring og supervision med kollegaer

• Proaktive aktiviteter i forbindelse med salg og markedsføring (fx blog- og konferenceindlæg)

 

 

PERSONEN – ERFAREN, PROAKTIV OG RESULTATORIENTERET

Vi forestiller os, at du har minimum 4 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling. Du har en baggrund som erhvervspsykolog, inden for HR eller lignende og er vant til at arbejde med en bred række af opgaver inden for ledelses- og organisationsudvikling. Foruden din høje faglighed har du et kommercielt mindset og er vant til at have fakturerbare mål. Du kan begå dig på både dansk og engelsk.

 

Som person er du kendetegnet ved:

 

• At være ambitiøs og resultatorienteret

• Læringsparat og udviklingsorienteret

• At være troværdig, tillidsfuld og en naturlig sparringspartner

• Proaktivt at bidrage med idéer og initiativer  

 

For den rette kandidat tilbyder vi en stejl læringskurve og karrieremæssig udvikling.

 

VI TILBYDER – INDFLYDELSE, FAGLIGHED OG SPÆNDENDE OPGAVER

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i vores vækstende område, Leadership and Team Development. Vores ambitioner er store, og du vil møde stor opbakning fra hele organisationen i dit arbejde. Du vil få mulighed for at arbejde med en lang række af vores kunder som spænder fra nationale virksomheder til nogle af de største selskaber på europæisk og globalt plan. Du bliver en del af et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bliver omgivet af fagligt kompetente kollegaer og får en fleksibel dagligdag med rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Fagligt arbejder vi med en bred vifte af værktøjer og metoder fra forskellige teoretiske retninger fx det dialogiske, systemiske, kompleksitetsteoretiske og kognitive. Vi prioriterer kollegial sparring og faglig udvikling højt og forventer, du har lyst til at indgå i egen udvikling og udvikling af kollegaer.

 

 

ARBEJDSPLADSEN – ENNOVA

Ennova sætter en lang række store nationale og internationale virksomheder i stand til at styrke medarbejdernes og kundernes oplevelse af virksomheden. Som et førende konsulenthus på området giver vi engagerende, enkel og faktabaseret rådgivning, som leder til reel forandring.

 

ARBEJDSSTED OG TILTRÆDELSE

Daugbjergvej 26, Aarhus C.

Tiltrædelse pr. 1. december eller hurtigst muligt derefter.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervspsykolog Jesper Jørvad på tlf.: 3045 5114.

 

Send din ansøgning snarest. Vi gennemgår løbende ansøgninger og kalder til samtale.

 

 

Ansøgningsfrist: 27. september 2019

Click me