Studiejob i Data Management-team

Har du flair for tal og data og har du lyst til at supplere studiet med et relevant studiejob, er du måske den nye projektassistent, som vi søger.

  

JOBBET - PROJEKT- & KONSULENTSUPPORT

Som projektassistent bliver du tilknyttet et fast team, der arbejder med engagement målinger for store nationale og internationale virksomheder. Sammen med teamet vil du komme til at løse konkrete kundeprojekter.

Dine opgaver vil være koncentreret omkring opsætningen af undersøgelsen, datahåndtering, udarbejdelse af rapporter og andre datamæssige hoc opgaver i forbindelse med projekter og teamets funktion.

 

PERSONEN - ANALYTISK SANS & GODE SAMARBEJDSEVNER

Du er i gang med at gennemføre en videregående uddannelse og brænder for at arbejde med tal og data.

 

Som person har du en analytisk sans, og du er kompromisløs, når det gælder kvaliteten af dit arbejde. Fleksibilitet er en nødvendighed, da der vil være perioder, hvor vi har ekstra meget brug for din hjælp. Du tager ansvar for dine opgaver og kan både arbejde selvstændigt og samtidigt indgå aktivt i samarbejde med andre.

 

Du er rutineret PC-bruger med godt kendskab til Excel og PowerPoint. Kendskab til SQL vil være en fordel.

 

VI TILBYDER – PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING

Et udfordrende og lærerigt job, hvor du får et godt kendskab til arbejdet i en konsulentvirksomhed. Du vil blive ansat med en konkurrencedygtig løn.

 

Den ugentlige arbejdstid forventes at være cirka 16 timer i efteråret. I forbindelse med aflevering af større projekter kan vi have brug for yderligere hjælp, ligesom der også kan forekomme perioder med færre timer. Arbejdstid og omfang aftales individuelt. Vi er naturligvis fleksible med hensyn til studier, eksamen, ferie mv.

 

ARBEJDSPLADSEN – ENNOVA

Ennova sætter en lang række store nationale og internationale virksomheder i stand til at styrke medarbejdernes og kundernes oplevelse af virksomheden. Som et førende konsulenthus på området giver vi engagerende, enkel og faktabaseret rådgivning, som leder til reel forandring.

  

STED

Friskohuset, Daugbjergvej 26, 8000 Aarhus C

 

TILTRÆDELSE:

Tiltrædelse senest mandag den 12. august 2019.

 

SPØRGSMÅL

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager Martin Kajberg Jensen på 87 31 03 99 eller mail mkj@ennova.com.

 

ANSØGNINGSFRIST

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende gennemgår ansøgninger og kalder til samtale. Ansøgningsfrist er den 24. juni 2019.

Du bedes vedhæftet foreløbigt uddannelsesbevis.

Ansøgningsfrist: 24. juni 2019

Click me