B2B Marketing Coordinator

Er dit talent for kommunikation lige så stor som din digitale nysgerrighed? Og kan du lave skarpt content, der sælger varen? Så kan du meget vel være den person, vi søger til at skabe Ennovas fremtidige content marketing.

  

Vi leder efter en person, der kan koordinere marketingsopgaver og -projekter samt varetage vores indholdsproduktion til vores website, sociale medier og øvrige kanaler.

Med reference til vores Director for Sales & Marketing bliver du en del af et team, der foruden dig består af en grafiker og sælgere. Foruden samarbejdet i dit team, vil du i dit daglige arbejde være i dialog med kollegaer på tværs af organisationen, der pt. tæller 120 medarbejdere, ligesom kundekontakt vil indgå i jobbet.

 

Jobbet – Alsidighed, tekstproduktion og kreativitet

Du vil få en alsidig hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du trives som generalist. Produktion af marketingmateriale, planlægning af markedsføringsaktiviteter, tekst og korrekturlæsning er dine spidskompetencer, men dine arbejdsopgaver vil spænde bredt.

 

Konkrete arbejdsopgaver:

 

• Ansvarlig for produktion af markedsføringsmateriale.

• Bidrage i planlægningen og tilrettelæggelsen af konkrete markedsføringsinitiativer.

• Redaktørfunktion i forhold til blogindlæg og artikler. Det betyder, at du selv vil producere en del af indlæggene, men også skal hjælpe dine dygtige kollegaer med at finde et godt emne, vinkle det skarpt og formidle det på en interessant måde.

• En væsentlig aktør ift. vores case-beskrivelser, nyhedsbreve samt større historier (der både kan være artikler og vidensproduktioner) om Ennovas kultur og måde at arbejde på.

• Læse korrektur på diverse materiale.

• Drive og vedligeholde www.ennova.com (En fordel hvis du har erfaring med Hubspot)

• Inbound marketing: Opsætte flows, der optimerer vores besøgendes indholdsrejse, optimering af konverteringer og brugervenlighed på vores digitale platforme.

• Kontakt til vores eksterne konsulentbureauer (web, kommunikation, PR, Konferencearrangørere, mv.)

 

Som virksomhedens primære Marketing Coordinator vil du få et stort ansvar og indflydelse, ligesom der i stillingen er mulighed for kreativitet og udvikling af egne opgaver.

 

Personen – Producerende og nysgerrig

Du har et par års erfaring inden for B2B marketing. Du er kendetegnet ved, at du ved, hvad der virker, samtidigt med at du har nysgerrigheden i behold og tænder på udsigten til at sætte dit præg på Ennovas eksterne kommunikation.

 

Du har fra tidligere jobs eller studie erfaring samt interesse for:

 

•Planlægning og tovholder af markedsføringsaktiviteter

•Skrive og udarbejdelse af lækkert content til vores Direct Marketing, hjemmeside og digitale platforme

•Formidling af kompliceret stof på en god måde

•B2B marketing aktiviteter i digitale kanaler samt kampagneflows

•Forståelse for SEO, SEM og sociale medier i forbindelse med at skrive content og eksekvere kampagner

 

Det er vigtigt, at du har en holdning til kommunikation og er i stand til at spotte den gode historie, definere den rigtige vinkel og producere indhold med den rigtige balance.

 

Som person er du kendetegnet ved:

 

•Har en kommerciel forståelse

•Er nysgerrig og videnssøgende

•Er selvkørende, har gå-på-mod og tør drible afsted med egne projekter

•Er flydende i dansk og engelsk på både skrift og tale, således du også kan producere tekster på engelsk.

 

Vi tilbyder – Ansvar, medbestemmelse og et godt arbejdsmiljø

En arbejdsuge med en spændende og varieret arbejdsdag, hvor du får en stor grad af ansvar, selvstændighed og muligheden for at præge. Du bliver en del af en uformel organisation, hvor vi er lydhør overfor dine idéer og indspark – faktisk forventer vi at få dem. Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bliver omgivet af fagligt kompetente kollegaer. Som virksomhed værner vi om et godt arbejdsmiljø og har et godt og socialt arbejdsklima som første prioritet.

 

Arbejdspladsen- Ennova

Ennova er en af Nordens førende konsulentvirksomheder inden for sit felt. Vi rådgiver en lang række store nationale og internationale virksomheder inden for medarbejder- og kundetilfredshed. Vi rådgiver vores kunder på baggrund af faktabaserede analyser, der giver svar og bidrager positivt til kundens forretning og bundlinje.

 

Arbejdssted og tiltrædelse

Friskohuset, Daugbjergvej 26, 8000 Aarhus C

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Lyder det som noget for dig?

Søg jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV herunder. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Kamilla Koldbro Fuglsang på tlf.:  86204311 mellem kl. 9.00-15.00.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.  

Ansøgningsfrist: 19. marts 2019

Click me