Employee Experience senior consultant

Vil du hjælpe virksomheder til at styrke medarbejdernes oplevelser i arbejdslivet?

Som Ennovas Employee Experience consultant bliver du en vigtig spiller i Ennovas enhed for forretningsudvikling bestående af i alt syv personer. Sammen med teamet udvikler du fremtidens koncepter omkring medarbejder- og kundeoplevelser.

 

Du vil referere til Business Development direktøren og være en del af en afdeling i hastig udvikling. I stillingen er der et meget stort fokus på at understøtte personlig og faglig udvikling i dagligdagen, men også af mere strategisk og langsigtet karakter. Vi deltager blandt andet på internationale konferencer og holder os opdateret på den nyeste forskning.

 

Jobbet – nye banebrydende løsninger inden for medarbejderoplevelser

Du brænder for Employee Experience-disciplinen og vil fra første dag kunne gå ind og sætte en dagsorden og retning for området i Ennova. Du befinder dig godt i rampelyset og vil kunne repræsentere Ennova på Employee Experience- og People Analytics-konferencer. Derudover kan du tage dialogen med Ennova kunders HR-afdelinger og People analytics-enheder – og gøre dem endnu bedre.

 

Din første opgave bliver at udvikle og sælge People Analytics-koncepter i tæt samarbejde med Ennovas analytiske eksperter. På længere sigt vil du også skulle udvikle koncepter, som kan transformere vores  kunders afgørende kontaktpunkter i medarbejderrejsen i form af blandt andet rekruttering, onboarding, rolleskift og exit. Du bliver også selv omdrejningspunktet i eksekveringen af koncepterne ude hos kunderne.

Konkrete arbejdsopgaver:

 

• Du definerer og sætter generelt en ny retning for Employee Experience-området hos Ennova

• Du definerer, udvikler og implementerer People Analytics- og Employee Experience-koncepter med henblik på salg til kunder

• Du har dialoger og sparrer med vores store internationale kunder

 

 

Personen – erfaren HR-person med forretningsforståelse og analytiske kompetencer

Vi forestiller os, at du har en større erfaring fra HR-verdenen. Du forstår HR-processerne til bunds, og hvordan de bidrager til de finansielle resultater. Derudover er det en fordel, hvis du mestrer det analytiske område på et højere niveau, da analyser og fakta er omdrejningspunktet i Ennovas ydelser. I dag er du sandsynligvis i en HR-funktion, men ønsker at tage næste skridt og arbejde bredt mod mange forskellige brancher og virksomheder. Du begår dig godt på både dansk og engelsk.

 

Som person er du:

 

• energisk, positiv og spreder en god energi omkring dig

• proaktiv, idérig og eksekverende

• en holdspiller, der er bevidst om fordelene ved et stærkt samarbejde med nøglestakeholders både internt og eksternt

 

Arbejdspladsen - Ennova

Ennova sætter en lang række store nationale og internationale virksomheder i stand til at styrke medarbejdernes og kundernes oplevelse af virksomheden. Som et førende konsulenthus på området giver vi engagerende, enkel og faktabaseret rådgivning, som leder til reel forandring.

 

 

Arbejdssted og tiltrædelse

Friskohuset, Daugbjergvej 26, 8000 Aarhus C

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så søg jobbet hurtigst muligt ved at sende din ansøgning og dit CV herunder. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Development Direktør Søren Smit på tlf.:  86202120 i hverdage kl. 8.00-16.00.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.  

 

 

 

Ansøgningsfrist: 10. januar 2019

Click me