Er du vores næste ennovative medarbejder?

Karriere

Ledige stillinger

Positiv vækst og udvikling betyder, at vi altid er interesserede i at høre fra nye dygtige medarbejdere.

 

Ledige stillinger:

 

 

 
Uopfordrede ansøgninger:

Hvis du mener, vi bør kende dine kvalifikationer, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. 

 

Vi opbevarer uopfordrede ansøgninger i seks måneder. Vi kontakter dig inden for denne periode, hvis en ledig stilling matcher din profil og dine kompetencer.

 

Klik her for at sende din uopfordrede ansøgning

 

Job hos Ennova

Et job i Ennova er lig med udfordrende analytiske kundeprojekter på et højt fagligt niveau i et positivt og ungt miljø.

 

Vi stræber mod, at vores medarbejdere betragter Ennova som branchens mest spændende og udfordrende arbejdsplads, der altid arbejder med de nyeste metoder og teori - og efter de højeste kvalitetsmål.

 

Som medarbejder i Ennova bliver du en vigtig del af et dynamisk team, der arbejder mod fælles mål - og samarbejde og faglig sparring er derfor helt centralt i Ennova. 

  

Rekrutteringsproces

Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt og videregives derfor ikke til andre parter end dem, der beskæftiger sig med rekruttering i Ennova.

 

Hos Ennova lægger vi vægt på en grundig og professionel rekrutteringsproces. Vores proces består derfor typisk af tre samtaler, der hver har sit unikke sigte.

 

På baggrund af ansøgningerne inviterer vi de mest interessante kandidater til en personlig samtale. Denne samtale er samtidig en screeningssamtale, således at kun de bedste kandidater inviteres til samtale to, hvor den ansættende leder deltager. Efter samtale to udvælges kandidaten, som skal tilbydes jobbet. Samtale tre har karakter af en dialog omkring praktik samt introduktion til specifikke opgaver og teamet, man bliver en del af. 

 

Ennovas HR-afdeling varetager rekrutteringsprocessen. 

 

Gør karriere hos Ennova

Karrierevejene i Ennova er synlige og tilgængelige for alle - men også klart definerede i forhold til krav og forventninger.

 

En karriere i Ennova forudsætter en vilje og et engagement til at udvikle og dygtiggøre sig. Et karrierespring beror på kompetencer og ikke på anciennitet. I Ennova sætter vi lige stor pris på de tekniske specialister som på de gode ledere - og dine karrieremuligheder er altså identiske, om du har en konsulent, leder eller specialist i maven. 

 

Introduktionsuddannelse i topklasse

For at understøtte den enkelte medarbejders karriere, arbejder vi målrettet med uddannelse og træning. Som ny medarbejder i Ennova vil du de første tre måneder gennemgå et introduktionsforløb, der detaljeret fokuserer på Ennovas kompetencer og forretningsforståelse. "Grunduddannelsen" har det formål hurtigt at give dig kompetencer til at deltage på vores spændende og udfordrende kundeprojekter. 

 

Faglig og personlig udvikling

Faglig og personlig udvikling er et nøglebegreb i Ennova. For at sikre den enkelte medarbejders fortsatte faglige og personlige udvikling udarbejder vi årligt en individuel udviklingsplan. Udviklingsplanerne udspringer af en kompetenceevaluering samt medarbejderudviklingssamtalen - og sigter mod at dygtiggøre den enkelte medarbejder ved hjælp af faglige kurser, personlig træning og coaching.

Click me